WHAT'S THE POINT?

Postet 08.des.2009 @ 13:19 i Hverdag Image and video hosting by TinyPic
Jeg blir så lei. Overalt ser jeg folk som hermer. Det gjelder både design, ideer til bilder, Polyvore-antrekk, outfits osv osv. Kan ikke bare alle sammen finne sin egen gyldne "vei", i stedet for å få litt for mye "inspirasjon" av andre? Jeg blir rett og slett dritsur når jeg ser folk som for eksempel har et prikk likt design som meg, eller om noen har tatt ett akkurat likt bilde(les: bilde av samme ting) som jeg har tatt. Jeg tror rett og slett ikke jeg hadde taklet og vært på topplista, for jeg hadde kommet til å blitt så provosert når jeg hadde sett folk som hadde fått for mye "inspirasjon". Og det er ikke tull en gang...

Huff, nå høres jeg sikkert ut som ei sur drittkjerring, men det er rett og slett akkurat sånn jeg føler om herming. Og ikke tro at jeg slakter alle som får inspirasjon av andre, for det gjør jeg selv, men det er en stor vestentlig forskjell mellom herming og inspirasjon. Og jeg kan også innrømme at jeg fikk litt for mye "inspirasjon" av en del andre da jeg var mindre, men nå har jeg sluttet med det, fordi jeg rett og slett vet hvor fælt det er. Verden hadde rett og slett vært et bedre sted om alle hadde hatt egne ideer og meninger om alt og ingenting. Men dette er mine meninger, og ikke dine, så ikke drep meg for det. Det føltes faktisk veldig godt å få ut alt dette! Hva mener dere om herming?

Image and video hosting by TinyPic
Oppgitt.........

Kommentarer:
Postet av: frkmirjam

Ganske enig med deg altså, det er irriterende!

08.des.2009 @ 13:25
Blogg: http://frkmirjam.blogg.no

Postet av: Silje

enig!

08.des.2009 @ 14:16
Blogg: http://sejlis.blogg.no

Postet av: Amalie. (:

Helt enig !

08.des.2009 @ 14:23
Blogg: http://amalieesau.blogg.no

Postet av: anna // smilees

åå, det er kjedligt å ha folk som hermer etter seg !!

08.des.2009 @ 14:29
Blogg: http://www.smilees.blogg.no

Postet av: Martine <3

Helt enig! :]

08.des.2009 @ 14:51
Blogg: http://www.mar10neeees.blogg.no

Postet av: © SANDRA

jeg er veldig enig med deg her!

08.des.2009 @ 14:57
Blogg: http://www.sanddra.blogg.no

Postet av: Ayan

eg synest rett å slett at det er noko dritt!!!!

08.des.2009 @ 15:20
Blogg: http://www.Ayaan.blogg.no

Postet av: celina

Jeg mener at det kan nok stemme at noen folk overdriver når det gjelder herming og jeg skjønner at du blir provosert. Men man kan også se det på den lyse siden; folk liker stilen din :)

08.des.2009 @ 16:01
Blogg: http://itzcelina.blogg.no

Postet av: ebg

jeg og syntes det er noe dritt..men det er bare når de går helt tottalt over grensen :D. ... kommenter bloggen min plizz.. www.ebg.blogg.no

08.des.2009 @ 19:10
Blogg: http://ebg.blogg.no

Postet av: celina

Sv: Ja, da skjønner jeg

08.des.2009 @ 22:46
Blogg: http://itzcelina.blogg.no

Postet av: ANDREA

kjett når folk hermer for mye, ja. Men jeg syns det er lov å bestemme selv hvordan designet skal være, og det er flere ganger jeg har tenkt på å legge ut forskjellige type innlegg, også har noen gjort det litt i forveien. også hvis man ikke skulle ha gjort noe etter andre, hadde det jo nesten ikke vært noe å gjøre. Men ja, herming er provoserende!

09.des.2009 @ 17:56
Blogg: http://sheownsthis.blogg.no

Postet av: Karoline

Enig! Men det med polyvore antrekk driver jo så og si hele blogg.no med, så det er ikke noe herme opplegg å hente lengre. Utenom hvis det er akkuratt samme klær som du har, eller slik. Det er anerledes.Men, ja, herming er noe drit! Finn deres egen stil ,hermere :)

09.des.2009 @ 23:16
Blogg: http://wnc.blogg.noSkriv en ny kommentar:

Navn:
Husk deg?

E-mail:


Blogg:


Din kommentar:


Trackback
Trackback-URL til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13722036