THE OLD OR THE NEW DESIGN?

Postet 05.jan.2010 @ 14:39 i Design Image and video hosting by TinyPic
Hei! Som noen av dere kanskje har lagt merke til allerede, så har jeg fikset med nytt design nå. Det gjelder både overskriftene, headeren og litt på bredden. Jeg liker definitivt det nye best, men det er jo dere som skal lese bloggen, og jeg vet selv at jeg ikke gidder å lese blogger med et design jeg ikke liker. Så hvilket design synes dere jeg skal bruke? Det gamle eller det nye?

Image and video hosting by TinyPic
Det gamle.

Image and video hosting by TinyPic
Det nye.

FINALLY A NEW HEADER

Postet 20.des.2009 @ 01:28 i Design Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Jeg gikk rett og slett dritlei av den forrige headeren, så nå har jeg satt sammen en helt grei header på to minutter, og jeg er faktisk kjempefornøyd. Den ble mye mer "juleaktig" og "vinteraktig" enn den forrige, noe som passer nå, i og med at det er jul og alt. He-he. Jeg blir faktisk veldig glad av å lage nye headere jeg. Glede. Hva synes dere om den nye headeren?

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat.

jeg har fikset med ny header

Postet 03.nov.2009 @ 22:59 i Design Image and video hosting by TinyPic
Heia! Nå har jeg endelig fikset med ny header igjen, for nå var jeg mektig lei av den gamle. Denne er ikke sånn "høstlig" eller noe sånt, men den er litt spesiell, og det liker jeg. Håper dere liker den også! Og ettersom det er så mange som spørr om hvilket redigeringsprogram jeg bruker, så kan jeg jo like så godt skrive det her. Jeg bruker Picasa 3, Photofiltre, Jasc Paint Shop Pro 8 og Picnik.  Hva synes dere om den nye headeren?

Image and video hosting by TinyPic

nytt design

Postet 28.okt.2009 @ 18:00 i Design Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Dere har kanskje sett at jeg har byttet design igjen? Det var ikke det at jeg ikke var fonøyd med det gamle, men jeg ville ha litt forandring. Meg og forandringer altså...Denne gangen er det ikke bilder av meg, for da blir jeg som regel ikke like fort lei. He-he. Bildene på headeren er fra DeviantArt, og redigeringa har jeg stått for. Hva synes dere om det nye designet?

Image and video hosting by TinyPic

jeg er ferdig med designet!

Postet 16.okt.2009 @ 13:45 i Design Image and video hosting by TinyPic
Heisann og hoppsann! Nå har jeg vært ute og tatt bilder til min nye header, og jeg er faktisk ferdig med og redigere den også. Tommel opp for meg! Dessuten ble jeg kjempefornøyd, og jeg simpelten elsker fargene. Huff, så selvgod jeg høres ut nå... Men det er vell lov og være litt stolt over seg selv? Hva synes dere om det nye designet?

Image and video hosting by TinyPic