BACK HOME

Postet 23.jan.2010 @ 21:44 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Jeg kom hjem fra Trondheim for omtrent to timer siden, og akkurat nå ruller reprisen av Grey's Anatomy over tv-skjermen her i stua. Kampene i dag gikk forresten rett vest og ned i dass, mildt sagt, men tap og vinn med samme sinn! Ellers har jeg null lørdags/helgefølelse, rett og slett fordi jeg måtte stå opp tidlig i dag og at jeg må stå opp tidlig i morgen. Da har jeg nemlig fotballtrening klokka 1000. Jeg er så sprek. Haha. Hva har dere gjort i dag?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 137/365. Dagens eneste innkjøp. Kjole fra Hennes & Mauritz.

DO IT YOURSELF AGAIN

Postet 22.jan.2010 @ 22:20 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 136/365. Nå har jeg redesignet mine kjære flanellskjorter også, og jeg elsker dem! Jeg brukte noe av stoffet som ble igjen etter jeg klippet i stykker jeansene mine, og sydde det på brystlommene. Love it! Hva synes dere om skjortene mine?

Jeg har forresten fått meg domene, så nå er det mye lettere å gå inn på bloggen min! Den nye adressen er kinedalemo.tk, men du kan selvfølgelig bruke blogg.no også :-)

SIX MAGAZINES ARE WAITING FOR ME

Postet 21.jan.2010 @ 19:19 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! I dag fikk vi karakterene våre på skolen, og jeg fikk 4,66666 ett eller annet i snitt. Jeg er i hvert fall fornøyd med alle karakterene mine, utenom den jeg fikk i kroppsøving! Men jeg skal ikke klage her og nå, for snittet ble jo ikke noe å klage over.

Ellers har jeg seks hele magasiner som ligger og venter på at jeg skal lese dem, og dermed skal jeg bruke kvelden til det! Eller, jeg må vell også bruke litt tid på å lese til en forhatt naturfagprøve vi har i morgen. Jeg skjønner virkelig ikke hva som er vitsen med å lære om såkalte alkaner, alkener, alkoholer osvosv. Det bryr meg rett og slett midt i en viss plass. Flere som ikke er så begeistret for naturfag?

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 135/365. Fem norske og ett engelsk. Herlig. Og herregud så nydelig Jenny Skavland og Natalie Portman er!

DO IT YOURSELF AND HUNTER BOOTS

Postet 20.jan.2010 @ 19:38 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Jeg tror jeg har blitt et veldig kreativt menneske. I går "redesignet" jeg jo en av kjolene mine, og i dag har jeg brukt det blondestoffet som ble til overs til å pynte på en av de svarte tightsene mine, og jeg har klipt i stykker to av mine kjære jeans og gjort de om til shortser. Det viser vell bare at jeg vil ha sommer? Haha. Jeg ble i hvert fall kjempefornøyd!

Ellers skal jeg liksom skrive en debattartikkel nå, men jeg aner fortsatt ikke hva jeg skal skrive om. Huff, jeg hater å skrive slike såkalte "saktekster"! Et lys i den tunge tiden (haha) er at jeg har bestilt meg verdens herligste Hunterstøvler! De kommer vell flyvende fra Storbrittannia og ned i postkassen, eller rettere sagt på postkontoret, om omtrent fem dager. Herregud, jeg kommer til å leve i de. Heldigvis er de ikke som de Hunterstøvlene "alle" andre har, for de er nemlig militærgrønne! Jippi.

Image and video hosting by TinyPic
Mine herlige Hunterstøvler. Det føles så herlig å si det! :-)
Image and video hosting by TinyPic
Også mitt lille prosjekt!
Image and video hosting by TinyPic
Ble kjempefornøyd jeg.
Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 134/365. Hva synes dere om støvlene og shortsene?

FRUSTRATED

Postet 19.jan.2010 @ 20:38 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Hei! Ja, nå irriterer jeg meg grønn, gul, rosa OG blå på grunn av herming snart, så jeg har tatt meg en chillpill og drukket to liter te for å roe nervene. Haha, neida. Men jeg irriterer meg i det minste grønn og rosa på grunn av herming, og jeg skjønner ikke hvorfor folk ikke kan ha egne ideer og tanker om for eksempel design. Det heter å bygge sitt eget design, IKKE å bygge et design nesten prikk likt noen andre har lagd. Huff, jeg blir så frustrert. Jeg er også frustrert over været for tiden, for nå har det nemlig begynt å regne her i Trøndelag. Ja, dere hørte riktig: R-E-G-N-E! Selv om snøen forsvinner, så kan jo snøen få forsvinne av seg selv og sola i stedet?

Ellers er jeg ganske glad. Åjada, jeg kan både være glad og frustrert på en og samme tid. Er jeg ikke flink? Og selv om jeg ikke får kjøpe kjolen jeg har i innlegget under enda, så har jeg klipt i stykker en av mine gamle ballkjoler. Så nå er den så kort at den så vidt når nedenfor rumpa, og jeg mangler bare å sy den inn en del nå, så er den omtrent noe sånn som perfekt. Knis. Og jo, jeg har også tatt bilder av mine kjære kattepuser, og de er jo bare så nydelige! Så her får dere se to av de 15679489 bildene.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 133/365. Hva synes dere om bildene?

EMBARRASSED AND FULL

Postet 18.jan.2010 @ 19:59 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Hei! For litt over ei time siden kom jeg hjem fra ei morsom håndballtrening, og etter den har jeg vært på butikken med mams, laget deig til horn, spist masse druer og sett Hotel Cæsar(jeg er flau over det....). Jeg spiser seriøst utrolig mye for tiden, og jeg aner ikke hvorfor. Haha. Men nå skal jeg hoppe i dusjen og smøre meg inn i bodylotion. Hva har dere gjort i dag?

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 132/365.

I AM A CRAZY HORSE

Postet 17.jan.2010 @ 23:46 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Ah, for ei herlig helg dette har vært! Jeg har opplevd alt fra å hoppe i fallskjerm til å dykke på hundre meters dyp og fra å slåss med elefanter til å hilse på isbjørner. Neida. Men jeg har faktisk opplevd utrolig masse på bare to dager! Fra å se "Avatar" og "Jenta som lekte med ilden" til å ri meg vill i en snøstorm og fra å daffe i senga med godteri og til å fryse av meg haka. Jeg og Malin har, som dere kanskje ser, hatt ei veldig innholdsrik helg, og jeg har kost meg kjempemasse! Gleder meg utrolig mye til jeg skal besøke henne neste gang. Hihi. Men nå skal jeg dra den slappe kroppen min bort til senga og sove helt til klokka 0645!!!! God natt.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 131/365. Så takker vi Gud for at han skapte speilreflekskameraer. Amen. Hva synes dere om bildene, forresten?

SMILING ON THE OUTSIDE, DYING ON THE INSIDE

Postet 16.jan.2010 @ 00:52 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 129/365. Hva synes dere om bildene?

BUGLE

Postet 14.jan.2010 @ 22:48 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 128/365.

IF THERE IS ANYONE WHO IS IN THE SUN

Postet 14.jan.2010 @ 17:24 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! I dag etter skolen dro jeg og Julie til sentrummen for å ta sol. Det var helt utrolig herlig å kjenne varme igjen, og jeg sovnet faktisk da jeg lå der inne i solariummet og stekte. Jeg drømte om sommeren også, så nå gleder jeg meg ENDA mer til den kommer! Haha. Men varme og sommer er i hvert fall hjertelig velkommen her hos meg. Flere som har tatt sol i det siste?

Ellers sliter jeg skikkelig med å finne motiv til bilder for tiden. Det er derfor det blir så mange stygge, kjedelige og totalt uinteressante bilder for tiden. Dere må unnskylde meg. Dessuten blir det mørkt nesten med en gang jeg kommer hjem fra skolen også, så da blir det ikke bilder ute heller. Huff.

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 127/365. Gårsdagens k-j-e-d-e-l-i-g-e bilde.

MARVE, MY LOVELY CAT

Postet 12.jan.2010 @ 22:30 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 126/365. Se så søt kattepusen min er!

COOKING AND HANDBALL

Postet 11.jan.2010 @ 19:57 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! For cirka en time siden kom jeg hjem fra ei kjempeherlig håndballtrening, og nå ser jeg på Hotel Cæsar. Jeg har rett og slett blitt avhengig, og jeg er utrolig flau over det... Jeg har nemlig hatet det hele mitt liv, og nå er jeg  så å si hekta. Haha.

Ellers var jeg på hospitering på den videregående skolen her i bygda i dag, og jeg kan si, med hånda på hjertet, at jeg ikke kommer til å søke der. He-he. Jeg har jo tross alt bestemt meg for hva jeg vil gå på videregående for lenge siden, og jeg står fortsatt støtt ved min kjære avgjørelse. Men nå skal jeg bake, noe jeg har gjort hver dag i det siste. Vi blogges! Hva har dere gjort i dag?

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 125/365.

ONEHUNDREDANDTWENTYFOUR

Postet 10.jan.2010 @ 23:10 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 124/365. Hva synes dere om bildene?

OWL CITY IS AMAZING

Postet 09.jan.2010 @ 12:14 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Klokka 11 kom jeg hjem fra den første fotballtreninga i år for min del. Vi har nemlig treninger fra halv ti(!!!!) og til elleve på lørdager, og det er faktisk helt utrolig herlig. Dessuten har jeg ikke spilt fotball på et halvt år nå, så det var selvfølgelig utrolig morsomt å spille igjen.

Ellers hører jeg om og om igjen på Owl City sine sanger, og jeg tror virkelig jeg har funnet mine to nye yndlingssanger, nemlig Fireflies og Hello Seattle. Søk de opp på Spotify, YouTube eller en annen musikkside, også får du høre selv! De er helt fantastisk nydelige. Flere som liker Owl City?

Og ja! I går kveld så jeg de to første episodene av den nye serien The Vampire Diaries, og jeg er hekta  og superfan allerede! Selv om det er veldig wannabe Twilight, så er det en fantastisk serie. Nydelige skuespillere er det også! Thumbs uuup. Men nå skal jeg hive meg i dusjen og etterpå må jeg vell rydde litt... He-he.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 123/365.

I GOT SOME BUYS TODAY AS WELL

Postet 08.jan.2010 @ 17:49 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! I dag har jeg vært på hosptering nok en gang, og jeg liker skolen bare bedre og bedre. Det kommer til å bli et utrolig stort nederlag å komme tilbake til ungdomsskolen, gamle rutiner og sure lærere igjen. I og med at jeg har blitt vant til kule lærere, frie tøyler og bra rutiner. Jeg gleder meg til å begynne på videregående! Det kjennes faktisk ut som om vi har kjent klassen vi var i i flere år, selv om vi møttes først i går.

Ellers ble det en del handling i dag også, og jeg har blant annet kjøpt meg to nye par med nerdebriller. Jeg elsker de, og skulle gjerne hatt de på døgnet rundt. Knis. Hva synes dere om innkjøpene?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 122/365.

BUYS

Postet 07.jan.2010 @ 19:51 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann og hoppsann! I dag har jeg vært på hospitering på medialinjen på skolen jeg vil gå på neste år. Det var kjempemorsomt, og det har bare gitt meg enda mer lyst til å komme inn på den linjen og den skolen! Det ble jo også en del avslapping og shopping i løpet av dagen, og jeg har fått brukt opp det siste gavekortet mitt. Ellers skal jeg til Trondheim på hospitering i morgen også, og jeg gleder meg vilt! Det er så utrolig herlig på medialinjen. Hva har dere gjort i dag?

Image and video hosting by TinyPic
Skjørt fra H&M, tights fra H&M, Shape Up og britiske Elle.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 121/365.

NUMBER 119 OF 365

Postet 05.jan.2010 @ 22:05 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå har jeg lagd sunne pannekaker, og jeg anbefaler de på det sterkeste. Alt du trenger er 2 dl havregryn, 4 ss cottage cheese, 4 ss melk, 4 egg og 2 ts kanel. De er kjempegode, og spesielt med brunost eller blåbærsyltetøy på! Ellers har jeg sett det nye programmet Ekstrem lidenskap i kveld, og nå er det Grey's Anatomy som ruller over min kjære tv-skjerm. Love it. Hva har dere gjort i kveld?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 119/365.

XOXO, GOSSIP GIRL

Postet 04.jan.2010 @ 20:17 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! I dag har jeg, som de fleste andre i Norge, hatt min første skoledag etter juleferien. Det var helt greit, og en ting som toppa det hele var at jeg fikk 6 på norsktentamenen! S-E-K-S altså! Ellers hadde vi også den første håndballtreningen i dag, og det var utrolig herlig å trene ordentlig håndball igjen. Men nå skal jeg se Gossip Girl, etterfulgt av Top Model USA! What a night. Hva har dere gjort i dag?

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 118/365.

CHASING CARS

Postet 03.jan.2010 @ 15:45 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! I går kveld var jeg på fest, og i natt har jeg lugget over til Sigrid. Jeg har kost meg masse, og det håper jeg dere har også! Ellers er jeg kvalm som bare det nå, og jeg skal spise ørret snart. Håper bare på at den går ned, jeg. Ehee.. Jeg har også blitt helt hekta på og avhengig av den nydelige sangen Chasing cars av Snow Patrol. Den er vell mest kjent fra Grey's Anatomy, og jeg har lenge fundert på hva den het, men i går fant jeg den altså. Thumbs up for super musikk! Hør på den under her, da vell.Og hey! I morgen starter skolen igjen. Jeg vet ikke om jeg skal glede eller grue meg jeg... Det tipper vell mest over på at jeg gruer meg, på grunn av alle de forferdelige leksene, prøvene, innleveringene, framføringene... Ja, you name it! Dessuten starter vi klokka åtte i morgen, noe som kommer til å bli en ren og skjær pine. Men nå skal jeg slutte å klage og se om jeg finner noe interessant på tven. Jeg tviiiler. Gleder dere dere til å begynne på skolen igjen?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
116/365.
Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 117/365.

NOT LOOKING FORWARD TO GETTING OLD

Postet 01.jan.2010 @ 18:37 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! I dag har jeg trent(jeg må jo klare å holde nyttårsforsettene ved like, he-he) og vært på besøk til farmor. Når jeg er på sykehjemmet begynner jeg virkelig å tenke mye. Jeg tenker for eksempel på hvor fort tiden går og hvordan jeg kommer til å bli når jeg blir gammel og grå. Håper virkelig jeg kan bo for meg selv og slippe å bo på sykehjem. Men heldigvis har jeg jo en god del år igjen før den tid, og sykehjemsbesøkene får meg til å nyte hver dag enda litt mer. Gruer dere dere til å bli gamle?

Men nå skal jeg hoppe inn i ei av mine høyt elskede flanellskjorter, koke meg en kopp med varm te, pakke meg inn i det lyseblå fleecepleddet mitt og lese ei bra bok. Herregud, så klisjè det hørtes ut. Men jeg elsker det å bare slappe av på den måten, og da har det virkelig ikke noe å si for meg om jeg høres ut som en vandrende Romeo og Julie-fan.

Image and video hosting by TinyPic
Tenk dere når rynkene kommer snikende... Huff og huff.
Image and video hosting by TinyPic
Korte uggs er virkelig ikke tingen i dyp snø.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 115/365. Dette er mine første 365-bilder i år 2010 faktisk. Kuult.

PARTY YESTERDAY, NEW YEARS EVE TODAY

Postet 31.des.2009 @ 12:58 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! I går ble det en veldig spontan fest på kvelden for min del. Jeg fikk melding fra Mia om fest klokka halv sju, kastet meg i dusjen, sminket meg, fikset håret og dro rett nedover til Sigrid før turen gikk til Mia. Dessverre kom det ingen andre dit, i og med at det var mange som var syke, hadde andre planer eller rett og slett ikke giddet. Dermed dro vi til en annen plass hvor det var fest, og vi ble der resten av kvelden. Koslig var det uansett i hvert fall!

Ellers er det jo nyttårsaften i dag, og mine drømmer har gått i oppfyllelse. Nemlig at vi har massevis av snø, noe vi ikke har hatt på flere år!! Juhuu. Endelig en ordentlig snø-nyttårsaften. Er det masse snø hos dere også?

Image and video hosting by TinyPic
113/365.
Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 114/365. Let it snow, let it snow, let it snoooow.

I LOVE MALIN

Postet 30.des.2009 @ 00:19 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå har jeg og pappa nettopp fulgt Malin hjem til besteforeldrene, og Cold Case ruller over tv-skjermen. Uten tekst, vell og merke, i og med at TV Norge tydeligvis har tekniske problemer. Ehe... Malin kom i hvert fall til meg i sekstiden i dag, og i løpet av kvelden har vi vært ute og aket, snakket om alt og ingenting, spist mat og sett tv. Kjempekos å møte henne igjen, selv om det bare er en dag siden sist. Hun er jo tross alt ei av mine aller beste venninner, og jeg kan si alt til henne. Utrolig herlig å ha ei slik jente som venninne, skal jeg si dere! Hva har dere gjort i kveld?

Ellers vil jeg gratulere min kjære bestefar, Beste, med dagen i dag, 30. desember. Om han hadde levd enda hadde han blitt 83 år i dag. Det er helt uvirkelig at det har gått hele tre og et halvt år siden han døde nå! Men han var, og vil alltid være, verdens beste bestefar og jeg savner han utrolig mye. 

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat.
112/365. Selvfølgelig måtte jeg ha med et selvportrett. Knis.

BUYS 281209

Postet 28.des.2009 @ 19:11 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå har jeg kommet hjem fra en lang dag i Trondheim. Jeg var der med Bente og Sigrid, og vi har handlet og handlet og handlet i ett sett hele dagen. Eller, vi satt vell ei halvtime på bibliotekkafeen og stappet i oss multifiberbrød med ost og skinke og de gigantiske bollene de har der. Haha. Jeg har også fått svidd av en god del av julepengene mine på materalistiske ting, og jeg elsker alt jeg kjøpte! Endelig er alle butikkene åpne igjen også! Men nå skal jeg slappe av med en film. Tjohei!

Image and video hosting by TinyPic
Genser fra Hennes & Mauritz herre.
Image and video hosting by TinyPic
Genser fra Gina Tricot.
Image and video hosting by TinyPic
Blyantskjørt fra Gina Tricot.
Image and video hosting by TinyPic Ring og øredobber fra Gina Tricot.
Image and video hosting by TinyPic
Strømpebukse fra Gina Tricot og skjerf fra Vero Moda.
Image and video hosting by TinyPic
Undertøy fra Hennes & Mauritz og Gina Tricot.
Image and video hosting by TinyPic
Veske/bag fra Hennes & Mauritz.
Image and video hosting by TinyPic Foto: privat. 111/365. Boots fra Zara. Hva synes dere om innkjøpene?

GASPING TO THE GOLD

Postet 27.des.2009 @ 14:31 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Som sagt hadde vi familieselskap i går, pluss at jeg var på fest på kvelden. Det er da grunnen til at jeg ikke blogget mer i går. Både familieselskapet og festen var kjempekoslig, men i natt har jeg derimot ikke sovet et minutt. Så her sitter jeg da, med øynene halvveis igjen og gjesper til den store gullmedaljen. Hva gjorde dere i går?

Image and video hosting by TinyPic
109/365.
Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 110/365.

CHRISTMASDAY

Postet 25.des.2009 @ 16:50 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Hei! Denne første juledagen har vært akkurat som alle de andre fridagene her hos meg. Jeg har stått opp sent, spist en herlig frokost, trent og ellers bare slappet av. Ellers skal jeg, mamma og pappa dra til hytta vår snart, hvor vi da skal ligge over til i morgen. I morgen kommer nemlig hele slekta på mamma sin side på juleselskap, og på kvelden skal jeg på fest. Hva har dere gjort i dag da?
 
Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 108/365. Lys er fine.

MY CHRISTMAS EVE

Postet 24.des.2009 @ 23:57 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Gjestene har dratt, gavepapiret er ryddet opp, pakkene er borte fra gulvet og roen har senket seg over huset. Jeg har hatt en super julaften sammen med mange av de som betyr mest for meg. Maten var god, julegavene var kjempefine og humøret var på topp. Det eneste som manglet for min del var julestemningen... Men tusen takk for gavene, alle sammen! Har dere hatt en fin julaften?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Mamma hadde pyntet bordet så fint.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Vårt kjære juletre.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Noen av gavene jeg fikk.
Image and video hosting by TinyPic
Enda litt fler av gavene jeg fikk.
Image and video hosting by TinyPic
Og mine elskede vintersko!
Image and video hosting by TinyPic
"Wear them with pride."
Image and video hosting by TinyPic
Jeg elsker de!
Image and video hosting by TinyPic
Søte søskenbarnet mitt, Junior.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 107/365.

CHRISTMAS TREE

Postet 23.des.2009 @ 21:57 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Hei! Nå har nettopp tante, onkel og søskenbarna mine vært innom her en snartur med alle gavene til i morgen, i og med at de skal feire jul her hjemme hos oss. Juletreet er også ferdigpyntet, og nå i sted, da jeg la alle julegavene under juletreet, kom den søte julestemningen sakte, men sikkert snikende innover meg. Jeg håper bare den fortsetter å vokse i løpet av kvelden! Tjohei.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 106/365. Hva synes dere om bildene?

TODAY AND BUYS

Postet 22.des.2009 @ 23:44 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann og hoppsann og falleralleraa! I dag har jeg vært i Trondheim med Sigrid, hvor jeg har fått kjøpt min nye yndlingsgenser og fått sett filmen jeg har hatt lyst til å se utrolig lenge nå, nemlig 2012. Filmen var utrolig bra, men en negativ ting er at jeg nå kommer til å tenke på hva som kan skje i fremtiden. Hele tiden... Ehe. Men nå skal jeg slappe av og se på Cold Case. For en herlig kveld. Har dere sett 2012?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicFoto: privat. 105/365. Genser fra Vero Moda. Jeg elsker den, selv om det er plass til enda en person i den! Men det er det jo alltids kjekt å ha? He-he.

ONEHUNDREDANDFOUR OF THREEHUNDREDANDSIXTYFIVE

Postet 21.des.2009 @ 22:37 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Hei! Nå har jeg sett Top Model USA, trent, bakt horn, dusjet, smurt meg inn i bodylotion, funnet ut hva jeg skal ha på meg i Trondheim i morgen og nå er jeg klar for å hive meg ned på vår herlig slaskesofa for å se Engler & Demoner med mami og papi. Første gangen jeg så den var på Coloseum i Oslo faktisk. Stolt, knis. Har dere sett Engler & Demoner?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 104/365. Nam, billig plastikksjokolade som smaker bæsj <3<3 De er til gjengjeld veldig søte å se på da. Og å ta bilde av, selvfølgelig.

JAILBREAKING AND ICEWATER

Postet 20.des.2009 @ 17:40 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heihei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra mormors burdsdagsfeiring. Det var koslig, og Isak, mitt kjære søskenbarn, har jailbreaka(?) iPoden min, så nå kan jeg gjøre myemye morsomt med den. He-he. Ellers drikker jeg isvann, hører på sangene til M2M og venter på at middagen skal bli ferdig. Hva har dere gjort i dag da?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 103/365. Se så søt den er da!

LET IT SNOW

Postet 19.des.2009 @ 16:59 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Hei og hopp! I dag har jeg vært på butikken, handlet ferdig de siste julegavene og trent. Så nå skal jeg finne i alt det vakre julegavepapiret og de søte gavebåndene, pakke inn julegavene til Karianne og pappa og ellers bare vente på at Jul i Svingen skal starte. Tiden går jo så tregt når jeg våkner så tidlig som jeg gjorde i dag! Men da får man jo mer ut av dagen også. He-he. Hva har dere gjort i dag?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 102/365.

YUMMY

Postet 18.des.2009 @ 18:30 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 101/365. Se så søt pepperkakeutedoen min ble! Jeg giddet nemlig ikke og lage et kjedelig, helt vanlig pepperkakehus i år, så da ble det en liten vri med stor v. Jeg synes det ble kult med utedo jeg. Dessuten ble den mye finere enn alle utedoene jeg har sett i virkeligheten. He-he. Hva synes dere om bildene?

99/365 AND 100/365

Postet 17.des.2009 @ 22:42 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
99/365.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 100/365. Herregud, som tiden flyr! Det er jo kun 265 dager igjen av dette koslige prosjektet nå... Og før den tiden har jeg mest sannsynlig flyttet til byen hvor jeg skal gå på videregående. Jeg gleder meg veldig, men samtidig er det jo også veldig skremmende å tenke på! Huff og huff. Hva synes dere om bildene?

HI BUDDY, BONNIE LASS, WHAT A SMILE

Postet 15.des.2009 @ 22:03 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå har jeg kommet hjem fra en kveld hos Bente, og Grey's Anatomy ruller over skjermen, noe det forsåvidt gjør hver eneste tirsdagskveld her i huset. Hos Bente bakte vi vaniljeboller til eldretreffet vi på tiende trinn skal holde for de eldre i bygda i morgen, og bollene ble kjempegode om jeg skal si det selv! Ellers skal jeg også til kjeveortopeden i morgen, og etterpå skal jeg, mamma og pappa på julegaveshopping. Det blir kos! Hva skal dere i morgen?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 98/365. Jeg vet bildene er kornete, men det er faktisk meningen.

I HAVE BEEN COOKING

Postet 14.des.2009 @ 22:34 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå har jeg vært ute og gått tur med pappa og søstra mi, Maria, og jeg kan ikke si annet enn; fy, så surt det er ute! Og det er ikke nok med det, det duskregner nemlig også, noe som gjør det enda verre. Og som sagt tidligere, så vil jeg jo bare ha snø nå. Ellers har jeg bakt lussekatter og boller i kveld(ja, jeg vet at Lucia-dagen var i går, men da var jeg borte), og jeg er fortsatt stappmett etter og ha stappet i meg fire stykker... Men nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg skal finne fram loppekassa mi.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 97/365. Jeg er så flink til å bake, altså. Hva synes dere om bildene?

PICTURES FROM TRONDHEIM

Postet 13.des.2009 @ 21:35 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå har jeg kommet hjem fra en utrolig lang, men samtidig utrolig koslig dag i Trondheim. Jeg kom inn til Trondheim kvart på elleve, og etter en halvtime møtte jeg Malin. Da fant vi ut at butikkene ikke åpnet før klokka to, så da var det bare for oss å vandre rundt i regnet i tre timer... Klokka tolv gikk vi inn på bibliotekkafeen, og vi var de som satt der lengst av alle gjestene. He-he. Og ellers handlet vi julegaver, prøvde klær, vindusshoppet og bare koste oss. Jeg savner deg allerede, Malin!

Og nå må jeg sette meg ned og øve til mattetentamen i morgen. Herregud, som jeg hater det forferdelig stygge ordet. Det ødelegger hele halvåret på skolen for min del... Gleder meg bare til helvetesdagen er over og forbi så jeg kan glede meg til jul på ordentlig.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 96/365. Veske fra Gina Tricot. Hva synes dere om bildene?

I AM GOING TO THE CITY

Postet 13.des.2009 @ 09:22 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
God morgen, alle a-mennesker! I går kveld var Sigrid til meg, og vi så filmene Drag me to hell og New in town. Drag me to hell er rett og slett den dårligste "skrekk"-filmen jeg har sett, men New in town er en kjempesøt, typisk klisjèfilm. Men som sagt, så var den veldig søt. Den var in fact veldig sånn "tnaaaaw." Dette var da grunnen til at det ikke ble mer blogging i går.

I dag skal jeg dessuten til Trondheim for å møte Malin, bestevenninna mi som flyttet for ett og et halvt år siden, så det blir vell ikke mye blogging i dag heller. Men det blir sikkert kjempekos, selv om jeg ikke har noe penger til å kjøpe meg noe. Hvem trenger vell penger når man kan være en hel dag sammen med bestevenninna si? Ikke jeg i hvert fall. Ha en fin Lucia-dag, folkens, det skal jeg! Hva er deres planer for dagen?

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 95/365. Jeg måtte jo nesten ta med 365-bildet fra i går også.

COOKING PICTURES

Postet 10.des.2009 @ 22:10 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 93/365. Nå har jeg bakt pepperkaker, og de ble utrolig tykke og myke. Nesten som kakemenn, men allikevel ble de kjempegode, så jeg kommer vell til å leve på pepperkaker i jula. He-he. I morgen skal jeg lage pepperkakehus også! Juhu. Dessuten er jeg ferdig med temaheftet mitt om kjærlighet og kjønnsroller nå også, og jeg skrev hele 18 sider. Herregud, jeg overrasker stadig meg selv.  Hva synes dere om bildene?

READY FOR THE SHOWER

Postet 09.des.2009 @ 22:43 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! For omtrent en halvtime siden kom jeg hjem fra håndballtrening, og nå har jeg vært nede på "treningsrommet" vårt og trent styrke. Herlig, selv om det virkelig tar på i og med at det er så sent som det er. Men nå skal jeg ikke bable meg bort her, for jeg må komme meg i dusjen før det blir midnatt! God natt! Hva har dere gjort i kveld?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Foto: privat. 92/365. Me, myself and I.

NINETYONE OF THREEHUNDREDANDSIXTYFIVE

Postet 08.des.2009 @ 16:02 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Julestemningen min forsvinner sakte men sikkert, så jeg prøver så hardt jeg kan å få den tilbake ved å høre på julesanger og å se utallige episoder av Jul i Svingen. Bare den kommer til julaften, så skal jeg vell egentlig være fornøyd, men i og med at snøen har forsvunnet også nå, så blir det vanskeligere å få den rette stemningen. Ellers skal jeg kanskje på besøk til ei venninne i kveld, om jeg da blir ferdig med å rydde rommet mitt. Det ser nemlig ut som et dass... Men nå skal jeg spise ørret! Nam. Hva skal dere i dag?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
91/365.

MY ADVENTCALENDER IS A SANTA CLAUS

Postet 07.des.2009 @ 22:37 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå har jeg nettopp dusjet, og huden min er helt utrolig babymyk. Jeg bruker nemlig verdens herligste saltskrubb fra Nu Spa når jeg dusjer, og jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker den! Tørr og fæl vinterhud blir på noen få sekunder gjort om til silkemyk babyhud, og det passer jo supert nå i denne kalde årstiden.

Ellers har jeg vært på en kjempekoslig adventsfest for speideren i kveld. Det er nemlig en "fest" vi har hvert år, hvor vi da spiser masse godt, underholder, synger også videre og videre. Men om noen få strakser nå så er det nattatid for små jenter som meg. Dessuten har jeg engelsktentamen i morgen, så da er det vell lurt og få nok søvn før det braker løs med en lang dag klistret til dataskjermen. Hva har dere gjort i kveld?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
90/365. Det kommer selvfølgelig mange fler poser fremover. Kuuult...

MOVIENIGHT WITH MY SISTER

Postet 06.des.2009 @ 17:37 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Hei og hopp! Dette blir bare et kjapt innlegg med prosjekt 365-bildene for i dag før jeg stikker nedover til Mix, hvor jeg skal møte søstra mi, Maria, og vi skal leie en film. Så skal vi dra hjem til henne å se filmen og ellers bare snakke og slappe av.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
89/365. Hva synes dere om bildene?

88/365

Postet 05.des.2009 @ 23:06 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Det var noen som ville se meg smile med tennene. Here you go!
Image and video hosting by TinyPic
88/365.

santa claus

Postet 04.des.2009 @ 21:42 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann, og god kveld! Hittil har denne fredagskvelden gått med til rydding, Jul i Svingen, avslapning, julemusikk og X-Factor. Jeg har nemlig ingen planer for i kveld, i morgen eller søndagen, så denne helga blir helt hundre prosent slapp for min del. Eller, jeg må rydde opp i alle klærne på rommet mitt, for nå ser det rett og slett ut som et  fullbombet og forlatt horehus. Men først skal jeg se resultatene på X-Factor!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
87/365. Hva synes dere om bildene?

dag åttiseks

Postet 03.des.2009 @ 17:53 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
86/365. Hva synes dere om bildene? Hvil i fred Regine Stokke! Kondolerer så mye til familie og venner.

hannah montana the movie

Postet 02.des.2009 @ 17:24 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heey! Dagen min i dag har gått med til skole fra åtte til to, Home and away og å bare slappe av med pcen. Men nå er jeg lei av min kjære følgesvenn, så derfor skal jeg sette meg godt til rette i sofaen og se Hannah Montana the movie. Jeg fikk den nemlig i kalendergave i dag, og mamma hadde lagt den på en så oppfinnsom plass som i mikrobølgeovnen. Haha. Forresten har jeg funnet ut at jeg bare har seks ordentlige skoledager igjen, i og med at sju av de fjorten dagene vi har igjen går med til andre ting enn skole. Herlig! Hva har dere gjort i dag?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
85/365.

første desember

Postet 01.des.2009 @ 08:37 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
God morgen! Nå har jeg våknet, åpnet opp den første posen på kalenderen min, og gjett hva det var oppi? Det var en rosa EOS, så nå har jeg alle tre. Den lukter herlig, og lukten minner meg skikkelig om sommer. Så takk for den, mamma! Ellers skal jeg gå til skolen om noen få strakser, og etter skolen skal jeg og Karianne til Trondheim for å se New Moon. Herregud, som jeg gleder meg! Men om jeg skal rekke skolen må jeg løpe nå! Vi blogges. Hva skal dere i dag?

Image and video hosting by TinyPic
84/365.

det er jo ikke lenge igjen

Postet 30.nov.2009 @ 14:37 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå er jeg hjemme fra skolen, og når jeg innså at det er 30. november i dag fikk jeg litt sjokk. Det er jo ikke lenge siden det var nyttårsaften! Dette året har gått så sinnsykt ekstremt fort for min del, og etter jul går tiden sikkert enda fortere. Dessuten er det bare sju måneder igjen til eksamen, sommerferie og slutten på grunnskolen... Jeg gruer meg, men så gleder jeg meg også, for jeg vil egentlig bare komme meg vekk herfra og ut i verden. Og ettersom jeg flytter til Trondheim til sommeren, og de fleste andre i klassen drar hver sin vei, så kommer jeg jo selvfølgelig til å savne mange, men jeg skal holde kontakten! Jeg skal nemlig gå i Trondheim på videregående til høsten. Jeg lurer på hvordan det går å bo på hybel jeg, men jeg gleder meg mest! Forandring fryder, vet dere. Synes dere tiden går fort?

Image and video hosting by TinyPic
83/365. Tiden flyyyyyr...

let it snow

Postet 29.nov.2009 @ 15:34 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Hei! I går gikk forestillingen bra, kampen gikk rett vest og bursdagen var kjempekos. Da bursdagen var ferdig lå jeg også over til Sigrid, så jeg kom vell hjem i ett-tiden i dag, og da dro jeg og Maria til Heimtun for å rydde opp i alle kostymene fra teateret. Dessuten har mamma begynt og bake julebakst, så nå er jeg i hvert fall i julestemning! Jeg skal også være med og lage smultringene etterpå, men det blir vell ikke så mange igjen, for er det en ting jeg elsker, så er det smultringer. Nam.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
82/365. Hva synes dere om bildene?

det har snødd i natt

Postet 28.nov.2009 @ 12:34 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
God morgen! I dag våknet jeg opp til ett hvitt og herlig syn utenfor vinduet mitt. Det har nemlig snødd her hvor jeg bor, og ettersom jeg elsker snø, har det ikke noe å si for meg! Så da er det bare å si hei til julestemningen nok en gang, og hive innpå mandariner, og glede seg til jul for min del. Tjohei.

Men nå skal jeg straks dra på teater igjen, og i dag har vi den siste forestillingen vår! Trist, men det blir også litt godt og få tid til andre ting. Og etter teater drar jeg rett til hallen hvor jeg skal spille håndballkamp, også bærer det i dusjen, før jeg flyr av sted på bursdag. Travel dag, sa du? Åjada. Er det snø hos dere?

Image and video hosting by TinyPic
81/365.

butterflies

Postet 26.nov.2009 @ 23:08 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
79/365.

tikk takk

Postet 25.nov.2009 @ 22:20 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann og hoppsann! Etter sju dager med fravær fra denne bloggen(tiden flyr!), er jeg nå tilbake. Det har vært herlig og bare legge denne bloggen på hylla ei uke, men jeg har jo fått skrevet det jeg vil "ha ut" på Caramelcoffee. Og ettersom jeg er så ubestemt, så aner jeg ikke hvilken jeg skal bruke... Og det blir jo alt for mye å bruke begge to jevnlig. Hmm...

Siden sist gang jeg skrev her på bloggen har jeg i hvert fall blitt frisk igjen, hatt mange timer med teaterøving, vært på skolen hele denne uka, og sist, men ikke minst, hatt to forestillinger på "En julefortelling", skuespillet jeg er med på. Ellers har vi en pause fra forestillingene i morgen, så da skal jeg ha mørkekjøring på trafikalt grunnkurs. Men nå skal jeg pusse tennene, fjerne sminken også legge meg til å sove. Hva har dere gjort den siste uken?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
78/365.

take a look

Postet 18.nov.2009 @ 21:14 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heihei! Sorry for at jeg ikke har blogget siden 1219, men når jeg er syk har jeg rett og slett ingen blogglyst. Dessuten har jeg fikset meg en ny mote-og fotoblogg hvor jeg skriver på engelsk. Ta en titt da vell; www.caramelcoffee.blogg.no. Jeg tar en pause fra denne bloggen nå, så følg heller med på Caramelcoffee!

Image and video hosting by TinyPic
71/365.

elle redder hverdagen

Postet 17.nov.2009 @ 22:08 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Jeg tror ikke influensaen går over med det første, for akkurat nå går det opp og ned hele tiden. Noen ganger kan jeg le og smile, mens andre ganger må jeg bare ligge helt utstrakt på sofaen og spise smertestillende. Men ettersom pappaen min er så snill, så fikk jeg Elle i dag, så da overlever jeg i hvert fall morgendagen her hjemme! Nå skal jeg se ferdig Greys Anatomy, så vi blogges i morgen! Hva har dere gjort i kveld?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
70/365.

heart me, heart you

Postet 16.nov.2009 @ 22:34 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
69/365.

in my own eyes

Postet 15.nov.2009 @ 13:33 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
68/365. Usminket og... ja. Hva synes dere om bildene?

jeg føler meg fri

Postet 14.nov.2009 @ 13:47 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå er jeg i topp humør her jeg sitter, og grunnene er at jeg hadde fjorten venneforespørsler når jeg logget inn i sted, jeg har verdens herligste ullgenser på meg, jeg har verdens deiligste tøfler på meg og jeg er på en av de beste plassene på jorda. Nemlig på hytta. Jeg føler meg så fri når jeg er her, og jeg får så masse inspirasjon til å blogge. Det er liksom et lite avbrekk fra den helt normale og stressende hverdagen min. Dessuten er det så mange fine motiv og ta bilder av her, så det blir vell en god del bilder i helga om jeg kjenner meg selv rett! Men nå skal jeg grave meg godt ned i sofaen med fem(?) episoder av The City. Herlig! Flere som er i godt humør nå?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
67/365.

i heart you

Postet 13.nov.2009 @ 20:09 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra tre timer med teaterøving, og nå er helga i full gang her hos meg, så humøret er på topp! Det begynner og bli skikkelig morsomt på teater også nå, for vi kan alt, og det er kun to uker igjen til premieren. Dessuten har jeg kjøpt bleking, så i morgen får jeg enda flere striper i håret. Tjohei!For min del er virkelig ikke fredag 13. en ulykkelsesdag om jeg da ser bort fra at jeg er syk i dag. Det er vell heller en lykkedag. Knis.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
66/365. Hva synes dere om bildene?

bare en syk blogger

Postet 13.nov.2009 @ 12:28 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heia! I dag er jeg hjemme fra skolen, på grunn av at jeg er syk. Jeg kan ikke definere akkurat hvordan syk jeg er, men jeg er slapp i hele kroppen, kvalm + at jeg har feber. Håper bare på at det går seg til utover dagen, for klokka fem skal jeg på teaterøving. Og den jeg på, for det er under to uker til premieren nå! Flere som er syke i dag eller?

Image and video hosting by TinyPic
65/365. Bare tre hundre dager igjen nå, dere. He-he.
Image and video hosting by TinyPic
Tittei. Jeg er syk.

sixtyfour

Postet 11.nov.2009 @ 23:34 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Rumpedårlige bilder på grunn av mobilkamera. Men bilder må man ha. 64/365.

63/365

Postet 10.nov.2009 @ 20:48 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå har jeg kommet hjem fra ei lang teaterøving, og jeg skal hive meg i dusjen om noen få strakser. Etter jeg har dusjet starter jo Grey's Anatomy, så da går vell tiden min med til det og å spise masse frukt. Nam. Og heldigvis slipper jeg skolen i morgen, for jeg skal til tannlegen i Trondheim. Jeho. Men nå løper jeg i dusjen!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
63/365.

ananas og forkjølelse

Postet 09.nov.2009 @ 14:56 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heiheihei! Endelig er jeg hjemme fra skolen, og jeg har satt meg godt til rette i sofaen med ei skål med ananas ved siden av meg. Nam! Ellers verker hodet mitt, og jeg snufser som aldri før. Tror virkelig forkjølelsen holder på å ta over i kroppen min nå, som den har gjort til mange andre på trinnet. Skolen er jo den største og verste smittekilden man kan få! Steng skolen! He-he. Flere som er forkjølet?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
62/365.

elle og grønn te

Postet 08.nov.2009 @ 20:38 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heia! Nå skal jeg lage meg en deilig kopp med varm grønn te og sette meg godt til rette under et ullpledd i sofaen og lese ferdig Elle. Jeg fikk nemlig en herlige grønn te med sitronsmak sammen med Elle av mamma og pappa i "feriegave", ettersom de har vært på Røros i helga. Og det passet meg jo perfekt, i og med at jeg elsker grønn te, sitron og ikke minst Elle. Tjohei, what a wonderful life. Hva skal dere gjøre i kveld?

Image and video hosting by TinyPic
Sigridsnupp og meg. 60/365.
Image and video hosting by TinyPic
Sjekk den søte tesaken vi har. Knis. 61/365.

ei helg hos sigrid

Postet 07.nov.2009 @ 12:51 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Grunnen til at det ikke ble mer blogging i går, var at jeg ikke fikk nettet til å funke her til Sigrid. Jeg skal nemlig ligge over til henne i helga, i og med at mamma og pappa er på Røros. Det har vært kjempekoslig hittil, og i dag skal vi på bursdag, og senere får vi besøk av Bente. Kos! Hva skal dere i dag?

Image and video hosting by TinyPic
58/365.
Image and video hosting by TinyPic
59/365.

mas, mas, mas, over hele linja

Postet 04.nov.2009 @ 15:23 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! For omtrent en time siden kom jeg hjem fra en lang og ubrukelig skoledag. For det første har jeg fått noe rosa gugg på jeanstightsen min, jakken min og vottene mine, og for det andre så har jeg vært så trøtt at jeg ikke har giddet og gjort noe. Heldigvis for meg er jeg nesten ferdig med arbeidsplanen fra før av, og en ting som lyste opp hele dagen min, var at jeg fikk 5 sterk på stilen jeg skrev på den engelske skrivedagen! I'm proud. Hva gjorde dere på skolen i dag?

Ellers står Malcolm i midten og gnåler på tven, og musikken min fra Spotify hyler ut av høyttalerne. He-he. Når mamma kommer hjem skal jeg mase om jeg får stripe håret mitt også. Knis. Jeg er nemlig så utrolig lei av og ha en farge på hele håret. Det er jo sånn jeg er; ubesluttsom.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
57/365.

dagens anbefaling

Postet 03.nov.2009 @ 18:57 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå er jeg hjemme fra trafikalt grunnkurs, noe som var like kjedelig som å lese tre hundre sider om noe totalt uinteressant. Men det må vell til om jeg skal få kjøre opp på scooter til neste år. Ellers har jeg blitt syk, og jeg føler meg helt nedenunder. Jeg er helt tom i hodet og helt slapp i kroppen. Dermed blir det ikke noe teater for min del i dag, dessverre.

Men over til noe positivt! Jeg har nemlig funnet min nye yndlingsdrikk i dag. Nemlig Firefly Wake Up. Den har smaken peach and green tea, og jeg elsker den. Selv om den koster 34 kroner, så blir den nå et must når jeg er i nærheten av en Seven Eleven. Som du da sikkert skjønte, så selges den på Seven Eleven, og jeg vet ikke om den selges noen andre plasser. Firefly finnes også med andre smaker. Jeg kommer vell til å bruke opp hele månedsstipendet mitt på denne når jeg flytter til Trondheim neste år!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Namnamnam. 56/365. Har dere smakt Firefly Wake Up?

en kveld henslengt på sofaen?

Postet 02.nov.2009 @ 20:45 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå har jeg kommet hjem fra teaterøving, og jeg er klar for en lang kveld henslengt på sofaen. Eller, først og fremst skal jeg se ferdig Jakten på kjærligheten, så skal jeg dusje, OG SÅ er jeg klar for å slappe av. Det tror jeg at jeg kommer til å trenge, for i morgen kommer til å bli en veldig stressende dag for min del. Først skal jeg til Trondheim med klassen, før turen går til trafikalt grunnkurs og teaterøving igjen. Hva skal dere i morgen?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
55/365.

en utrolig effektiv søndag

Postet 01.nov.2009 @ 20:25 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Hei! Grunnen til at jeg ikke har blogget i dag, er rett og slett det at tiden ikke har strukket til. Jeg har nemlig gjort masse lekser, eller, det er en oppgave. Og jeg har skrevet tretten sider om buddhismen. TRETTEN sider, dere! Det er mye. Dessuten har vi hatt middagsgjester, og jeg har vært og besøkt søstra mi i det nye huset til henne og kjæresten. Men nå skal jeg rydde på rommet, før jeg skal ta ned litt plakater og henge opp nye osvosv. En effektiv søndag med andre ord. Hva har dere gjort i dag?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
54/365.

min halloween i bilder

Postet 01.nov.2009 @ 02:07 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg har hatt besøk av fantastiske Karianne. (Let me know om jeg skal fjerne bildet, Karianne.)

Jeg og Karianne har kost med den søte katten min, Marve.

Vi har spist masse godteri.

K for Karianne og K for Kine. He-he.

Og en søt liten hval. Den sjokoladen har blitt utrolig kvalmende forresten, for den smaker margarin!

Vi har sett filmen Passengers, en rar, men ganske bra thriller.

Og vi har sett Marley & Me, som var en kjempesøt film helt til slutten, som da var utrolig trist. Jeg og Karianne satt i hver vår krok av sofaen og gråt.

Vi spiste også masse potetgull.

Også hadde vi en sunn ting! Woho. Agurk. 53/365.

a drop in the ocean

Postet 30.okt.2009 @ 21:40 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

52/365.

number fiftyone

Postet 29.okt.2009 @ 21:43 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! I dag har vi hatt OD-dag, som de fleste andre skolene i Norge også har hatt, og jeg har jobbet her hjemme. Jeg har vasket, ryddet, bakt boller og laget middag, så nå er pengene i boks. Ellers har jeg bare slappet av i dag, og nå har FlashForward begynt og trille over tven, så vi blogges senere! 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
51/365.

maybe i still love you after all

Postet 29.okt.2009 @ 00:09 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Jeg elsker armbåndet mitt. 50/365. Hva synes dere om bildene?

nøff, nøff

Postet 27.okt.2009 @ 23:17 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Er ikke sparegrisen min verdens søteste? Jeg elsker den i hvert fall! 49/365.

48/365

Postet 26.okt.2009 @ 22:42 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
48/365.

lang lukkertid er fantastisk

Postet 25.okt.2009 @ 23:01 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Jeg lover at det skal bli bilder av noe uten lang lukkertid i morgen, men jeg elsker lang lukkertid, skjønner dere. He-he.47/365.

innbakt pizza er favoritten

Postet 24.okt.2009 @ 18:21 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå har jeg nettopp spist mammas herlige, hjemmelagde, innbakte pizza. (Fjo, det ble langt). Ellers har dagen min gått med til å sitte i en bil i flere timer, spille håndballkamp, sitte i en bil i enda fler timer, og å se på håndballkamp. Resten av lørdagskvelden min går vell ellers med til å se på tv, og å prøve og finne en bra film jeg kan glo litt på. Koslig. Dessuten ligger verdens beste pusekatt langstrakt som et slakt ved siden av meg, så det gjør jo at alt blir enda kosligere. Hva har dere gjort i dag?

Image and video hosting by TinyPic
46/365.

en mørk høstkveld

Postet 23.okt.2009 @ 19:36 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå har jeg nettopp vært ute og tatt en del bilder. Det er stappmørkt ute, så man skulle nesten tro at klokka  er ett på natta. Men jeg fikk da tatt et par bilder. Men nå skal jeg på butikken en tur, før X-Factor bryter løs. Hva har dere gjort hittil i kveld?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
I love you...
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Lang lukkertid.
Image and video hosting by TinyPic
Og enda mer med lang lukkertid.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Marvepus og meg. 45/365.

remember my name

Postet 22.okt.2009 @ 21:19 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! I dag har jeg opplevd alt fra å løpe rundt som en tulling i Trondheim, til og sitte helt alene på en mørk, stor buss. Jeg har nemlig vært på skolen, og etter den tok jeg og Sigrid buss og hurtigbåt til Trondheim. Og for å rekke Fame klokka 1615, måtte vi spurte til kinoen. Midt i rush-trafikken! Haha. Men vi rakk den da, og denne gangen fikk jeg sett slutten også. Og fy søren, for en bra film! Anbefales på det sterkeste. Men nå skal jeg se "Verdens strengeste foreldre" og "Flash Forward", så jeg må stikke. Har dere sett Fame? Edit: Overskrifta passet utrolig bra, for nå fant jeg ut at jeg har navnedag i dag, tjohei!

Image and video hosting by TinyPic
Herlig leppepomade fra Hennes & Mauritz - 29,50 kr.
Image and video hosting by TinyPic
Mønstrete strømpebukse fra Hennes & Mauritz - 79,50 kr. 44/365.

matte + internasjonal dag

Postet 21.okt.2009 @ 14:27 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Hei og hopp! Nå er jeg hjemme fra skolen, hvor vi hadde mattedag + internasjonal dag. Ganske så kjedelig, men bedre enn de opprinnelige onsdagene(som er en ren pine til opplysning). Ellers går tiden min nå med til og se på The Voice, eller, jeg hører bare musikken. Men nå har jeg tenkt meg ut en tur for og ta outfitbilder, så vi blogges senere! 

Image and video hosting by TinyPic
Se så fint det var i morgest!
Image and video hosting by TinyPic
Bøøøø. 43/365.

da damene dro

Postet 20.okt.2009 @ 20:44 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå har jeg kommet hjem fra teaterøving, og jeg ser på "Da damene dro". Det er så søtt når damene kommer tilbake! He-he. Ellers skal jeg fly ned trappa snart, og bruke mine fantastiske bakeevner til og lage herlige rundstykker. De bør bli gode, for nå gleder jeg meg til og knaske på nystekte rundstykker med hvitost! Ser dere "Da damene dro"?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
42/365.

showertime

Postet 19.okt.2009 @ 19:52 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Jeg er hjemme fra en kjempemorsom håndballtrening, og det kjennes ut som om jeg sprenges snart. Jeg har nemlig så utrolig, forferdelig vondt i magen, og jeg aner ikke hva det kommer fra... Men uansett så skal jeg hive meg i dusjen nå, og etterpå skal jeg se Jakten på kjærligheten. Hva har dere gjort i kveld?

Image and video hosting by TinyPic
41/365.

40/365

Postet 18.okt.2009 @ 21:54 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
40/365. Øynene mine er på vei til å gli igjen, så derfor skal jeg legge meg i den herlige senga mi og sove nå. God natt!

dagens innkjøp

Postet 17.okt.2009 @ 19:44 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå er jeg hjemme fra en kjempekoslig dag i Trondheim med Karianne, og jeg er tre ting rikere. To luer og en kjolesak. Og som sagt tidligere, så var vi på kino og så Fame, men vi måtte gå før vi rakk og se slutten, på grunn av at vi måtte rekke bussen. Kjipt, men jeg skal se filmen igjen til uka! Så det ordner seg. He-he. Ellers skal jeg vell bare slappe av i kveld, og kanskje se filmen The Eye med Jessica Alba i hovedrollen(om jeg tør, for filmen ser  og høres skummel ut.), som jeg kjøpte på vei hjem fra Østlandet.

Image and video hosting by TinyPic
Trondheims søte gågate.
Image and video hosting by TinyPic
Blad, himmel og kirkespir.
Image and video hosting by TinyPic
Blad...
Image and video hosting by TinyPic
Se så fine farger! Jeg elsker høstfargene.
Image and video hosting by TinyPic
Lue med dusk fra Hennes & Mauritz, 49 kr og lue uten dusk fra Bik Bok, 79 kr.
Image and video hosting by TinyPic
Kjole/tee fra Hennes & Mauritz, 100 kr. Jeg ELSKER den! 39/365. Hva synes dere om innkjøpene?

håndballcup i kveld

Postet 16.okt.2009 @ 15:51 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann! Nå skal jeg spise mammas hjemmelagde kålrulletter(aner ikke hva det er...), og etter at jeg har spist drar jeg rett til Bjugn, hvor jeg skal spille håndballcup i kveld. Håper på å vinne i hvert fall! Wish us luck. Hva skal dere i kveld?

Image and video hosting by TinyPic
Laaang lukkertid. Knis. 38/365.

huff, jeg må skjerpe meg

Postet 15.okt.2009 @ 15:20 i Prosjekt 365 Image and video hosting by TinyPic
Heisann og hoppsann! Jeg vet jeg er forferdelig når det gjelder det med og være ubestemt, og ettersom jeg ikke klarer og bestemme meg for hvilken blogg jeg skal bruke, så blogger jeg fra denne en stund fremover. Huff. Den forrige bloggen min var kineemelie.blogg.no til dere som lurte. Her på denne bloggen kommer jeg vell i hovedsak til og legge ut bilder, og jeg kommer til og fortsette på Prosjekt 365(som jeg startet med på den forrige bloggen). Jeg kommer også til og blogge en del om mote OG om hverdagen min. Men nå skal jeg spise middag med familien, så vi blogges!

PS: Angående header og sånt, så kommer det så fort jeg får tatt noen bilder, og så fort jeg får tid til og redigere dem og sette dem sammen til en header. Det tar nemlig en god stund når det er jeg som skal gjøre slikt..

Image and video hosting by TinyPic
Only for you. 37/365.